четвер, 03 грудня 2009 17:54

Мітинг за участю Яценюка люди слухали з балконів і вікон

Автор: фото: Дмитро ЧЕРЕДНИЧЕНКО
  Жителі Луганська на центральній площі міста слухають кандидата у президенти Арсенія Яценюка
Жителі Луганська на центральній площі міста слухають кандидата у президенти Арсенія Яценюка

До приїзду Арсенія Яценюка в Східній Україні ставилися доволі насторожено. Воно й не дивно — люди могли бачити його лише по телевізору, і хто він насправді, навряд чи уявляли. Попри це, протягом 2-годинної зустрічі жителі не розходилися. Навпаки, після робочого дня на площі їх збиралося дедалі більше. А дехто слухав Арсенія Яценюка з балконів і вікон сусідніх будинків. Так було в Луганській, Дніпропетровській і Донецькій областях.

— Звичайно, ми його знаємо, новини дивимося, — розповідає Любов Рудник із Луганська. — Дивно тільки, що з першого дня президентської кампанії його не видно по телевізору. Ось я й прийшла побачити й почути. Поки що придивляюся. Подобається все, що він говорить, але з вибором я ще не визначилася. Усі ми тут в Луганську чекаємо допомоги, хоча б якоїсь.

А саме?

— Нам потрібні нормальні політики, промисловість, робота потрібна…

— Я ще не визначилася. Просто хотіла, щоб новий президент розірвав наше замкнене коло, — говорить луганчанка Галина Лисицина. — У мене росте дитина без батька. Торік я могла звозити її відпочити, до школи зібрати, одягти-взути й нагодувати нормально. Сьогодні цього всього немає. Мені дуже важко. Я, звичайно, як і раніше, найкраще віддаю дитині, щоб вона мала все необхідне. А я стала відмовляти собі у всьому. Новий президент повинен насамперед дати нам вудку, а вже сил і бажання ловити рибу в нас вистачить. Я ж не сиджу склавши руки. Не задля цікавості сюди прийшла. Хочу подивитися цьому кандидату у вічі, вислухати його і попросити повернути ті добрі часи, які колись були.

Зараз ви читаєте новину «Мітинг за участю Яценюка люди слухали з балконів і вікон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути