понеділок, 06 серпня 2012 07:45

"Кличко єдиний, хто може побороти владу"

Автор: Фото: Сергій ДЗЕХ
  Петро Ворона: ”Наші кандидати не заплямували себе у корупційних скандалах і не працювали у владних структурах”
Петро Ворона: ”Наші кандидати не заплямували себе у корупційних скандалах і не працювали у владних структурах”

Із 25 липня на Полтавщині запрацювали виборчі штаби партії "Удар" Віталія Кличка. За півтора року роботи політична сила відкрила осередки у всіх районах і деяких селах області. Має близько двох тисяч активістів.

— Під час підготовки до виборів експерти прогнозують зростання кількості наших прихильників майже вдвічі, — говорить Петро Ворона, голова обласного виборчого штабу партії. — Особлива надія на молодь. Сподіваюся, Віталій Кличко розбудить молодечу завзятість і люди проголосують за своє майбутнє і шанс на демократичний розвиток країни. Кличко — політик із європейським світоглядом. Це людина, яка всі свої статки заробила кров'ю і потом. Тому він єдиний, хто може побороти теперішню владу.

За словами Петра Ворони, від Полтавської області до парламенту від партії "Удар" ітимуть мажоритарники. Їх список узгодять на з'їзді партії у серпні.

— Серед них не буде жодної тушки. Йтимуть лише професіонали своєї справи. Люди, які працюватимуть на український народ. Та найголовніше, всі кандидати не заплямували себе у корупційних скандалах і не працювали у владних структурах. Лише я був заступником голови обласної ради, але це була виборна посада.

За дослідженнями експертів, за три місяці до виборів партія "Удар" має близько 11% голосів.

— Далі підтримка зростатиме, і на виборах ми можемо набрати від 15 до 20 відсотків, — додає Петро Васильович. — А якби ми об'єдналися з опозицією, то набрали б не більше 10 відсотків. Тому ми не хочемо чинити злочин проти демократії і дарувати 5 процентів владній партії. Ми наберемо їх самі й проведемо у парламент чесну команду.

У Верховній Раді "ударівці" не об'єднуватимуться з Партією регіонів та комуністами.

— Це наша принципова позиція, яка не зміниться. І дуже прикро, що деякі політики з Об'єднаної опозиції звинувачують нас у співпраці з владою, — розповідає Борис Лозовський, заступник голови обласного виборчого штабу партії "Удар". — Ми не будемо відповідати на безглузді звинувачення. Хай подібні слова залишаться на совісті тих, хто їх говорить.

Керівники обласного штабу запевняють, мета партії — повести країну шляхом європейського розвитку.

— Мабуть, в Україні немає жодної галузі, яку не треба реформувати, — говорить Лозовський. — Будемо реалізовувати програму партії. У ній найголовніше — зробити кожного українця заможним і впевненим у майбутньому.

Зараз ви читаєте новину «"Кличко єдиний, хто може побороти владу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути