понеділок, 18 березня 2013 05:00

"Київстар" має найбільшу інтернет-спільноту

Автор: фото надане компанією ”Київстар”
  ”Київстар” активно підтримує програму ”Безпека дітей в інтернеті”
”Київстар” активно підтримує програму ”Безпека дітей в інтернеті”

Компанія "Київстар" підбила підсумки роботи за 2012 рік. Стала найбільшою в Україні інтернет-спільнотою, що налічує 12 млн користувачів мобільного та домашнього інтернету. Завдяки новим пакетним тарифам кількість абонентів мобільного зв'язку сягнула 26 млн. Це на 5% більше, ніж минулого року.

— Ми ввели пакетні пропозиції "Супер Київстар" та "Альо, квартал!". У них збільшили кількість безкоштовних хвилин і знизили вартість абонентської плати. Також залучили до реклами відомих акторів. Завдяки цьому отримали прекрасну реакцію — пакетними тарифами стали користуватися 75 відсотків абонентів. Тепер кожен використовує майже 500 хвилин на місяць, — розповідає Віталій Ворожбит, виконувач обов'язків директора з маркетингу компанії "Київстар". — Компанія в 10 разів знизила вартість дзвінків за кордон. Діють дешеві роумінгові пропозиції "Роумінг Росія", "Роумінг Європа" та послуга "Супер Віза", де хвилина розмови коштує від 80 копійок. Тариф діє на території восьми країн.

"Київстар" уперше на ринку зв'язку запропонував безлімітний інтернет за 1 грн на день.

— Мобільною послугою "Інтернет без меж" користуються понад мільйон клієнтів. Також удвічі збільшилася кількість абонентів домашнього інтернету, — продовжує Віталій Ворожбит. — Популярними послугами стали "Музична підписка" і "Апп Клаб". Через них абоненти купують музичні треки та ігри.

До широкосмугового інтернету підключили близько півтори сотні міст і містечок України. Забезпечили безкоштовним безлімітним доступом до всесвітньої мережі 217 шкіл по всій країні.

— Залишаємося соціально відповідальною компанією. Активно підтримуємо програму "Безпека дітей в інтернеті". Батьки можуть контролювати, що і коли їхні діти роблять в мережі. В цю програму вклали 2 мільйони гривень, — говорить Віталій Ворожбит. — Маємо інститут волонтерства. Нещодавно отримали відзнаку за висаджування дерев у Криму. Допомагаємо дітям-сиротам в інтернатах.

Минулого року "Київстар" заробила 13,4 млрд грн. Це на 2% більше, ніж за попередній рік. Головний прибуток — від надання послуг мобільного зв'язку.

— Також суттєво зросли доходи від "Домашнього інтернету" — на 74 відсотки, — каже Артем Ніц, фінансовий директор "Київстар". — Причиною зростання доходів стало збільшення абонентської бази, споживання голосових послуг, інтернету та цифрового контенту. Компанія є одним із найбільших платників податків в Україні. 2012 року сплатила до державного бюджету 3,4 мільярди гривень.

— В Україні зараз технологічний застій телеком-ринку. Це через відсутність ліцензії на зв'язок третього покоління 3G, який би пришвидшив передачу даних, — говорить Віталій Ворожбит. — Незважаючи на це, ми продовжуємо забезпечувати потреби абонентів в якісних послугах мобільного та фіксованого зв'язку.

Зараз ви читаєте новину «"Київстар" має найбільшу інтернет-спільноту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути