понеділок, 03 червня 2013 00:45

"Чорна смуга" для Полтави закінчиться 10 червня

Автор: фото: Анна Лакиза
  Віталій Верещагін: ”До початку червня непереливки буде полтавцям зі знаком зодіаку Телець, Скорпіон, Водолій та Лев”
Віталій Верещагін: ”До початку червня непереливки буде полтавцям зі знаком зодіаку Телець, Скорпіон, Водолій та Лев”

Три тижні тому на центральному ринку Полтави сталася найбільша пожежа за останні роки — згоріли два магазини, кафе та торгові контейнери. За кілька днів до цього вигорів секонд-хенд у мікрорайоні Юрівка.

Ще через два тижні на перехресті вулиць 23 Вересня та Калініна дві групи чоловіків влаштували бійку зі стріляниною. Полтавагаз відключив городянам гарячу воду. Досі триває скандал із кав'ярнею "Коффішка", яку збудували посеред центральної вулиці Жовтнева. Полтавський астролог Віталій Верещагін каже, у Полтаві триває чорна смуга подій. Триватиме до 10 червня.

— Такі події в Полтаві пов'язані із сонячним затемненням 10 травня. За місяць до і місяць після цієї дати наше місто легко піддається надзвичайним подіям. Полтава розділена на 12 зодіакальних зон. Центральні ринок та універмаг, торгові точки, "Укртелеком", "Укрпошта" і школи за знаком зодіаку Близнюки. Зараз злі планети Сатурн та Марс проходять по знаку Скорпіона, а він дуже не любить Близнюків. Тому такі місця вразливі до катаклізмів. До початку червня непереливки буде полтавцям зі знаком зодіаку Телець, Скорпіон, Водолій та Лев. Не слід починати бізнес, щось вирішувати, планувати весілля чи брати кредит у банку.

Негаразди якось пов'язані з гороскопом, енергетикою міського голови?

— Зараз у гороскопі Олександра Мамая дуже неблагоприємно розташовані планети. У такій ситуації 2005 року Ющенко відправив Тимошенко у відставку. Найбільш небезпечні дні для мера — 30 та 31 травня, його добряче тряхоне негараздами на роботі, посвариться з губернатором, з'являться проблеми у прокуратурі. Це вплине на місто. У ці дні може статися якась надзвичайна подія, але Полтава її переживе. Найбільш вигідний за гороскопом міський голова для Полтави — Матковський. Передбачаю, він знову балотуватиметься в мери, але шансів практично не має. Бо на той період у його гороскопі планета Юпітер буде в квадратурі. А такий розклад не приносить успіху.

Що чекає місто протягом року?

— Із червня справи налагодяться, пожеж та надзвичайних подій не буде. Восени бачу великі зміни в місцевій владі. Мамай піде у відставку, відчуваю. Багато змін буде в державних структурах. Найперше, зміниться дирекція десь п'яти шкіл. Також прийде нове керівництво в Полтаваавтодор, Полтавський обласний пенсійний фонд та центр зайнятості й автостанцію на Шевченка. Наприкінці червня звільниться головний лікар Полтавської обласної лікарні. Можливо, через корупцію.

Зараз ви читаєте новину «"Чорна смуга" для Полтави закінчиться 10 червня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути