понеділок, 23 січня 2012 06:00

"Банк без відома знімав абонплату"

"Коли навчався в Полтавському педагогічному університеті, отримував стипендію на пластикову картку "Аваль". Після закінчення вузу зняв останні гроші й закинув її на полицю. Випадково взнав, що банк без відома півроку знімав із рахунку абонплату за користування карткою. Коли укладав договір, про це ніхто не попередив"

Сергій, 24 роки, Полтава

— Карточку даємо одразу в пакеті з додатковими послугами. За це кожен місяць знімаємо з рахунку 3 чи 7 гривень незалежно від того, користуєшся ними чи ні. Ціна залежить від кількості послуг, — говорить заступник директора полтавської обласної дирекції "Райффайзен банк Аваль" Юрій Чух, 45 років. — Це такі послуги як безкоштовна заміна основної картки, видача додаткової, розрахунки в магазинах, мобільний банкінг.

У банку кажуть, всі умови прописані в договорі. Часто люди його не читають.

— Клієнт повинен забезпечувати залишок на картці для відрахування абонплати. Якщо за три місяці на рахунку не з'являться гроші, картка блокується й абонплата не нараховується. Максимальна сума штрафу може бути 30 гривень, — пояснює Юрій Чух. — Попередити про припинення користування карткою має вуз або студент.

Якщо в клієнта є претензії, повинен прийти у відділення й написати заяву. Надання послуги можна припинити у відділенні банку, де видали картку.

Зараз ви читаєте новину «"Банк без відома знімав абонплату"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути