понеділок, 19 серпня 2013 00:15

Автобуси підпалили через помсту

У Полтаві 7 серпня на тимчасовій стоянці транспорту згоріли два пасажирські автобуси "вольво" та "мерседес". Обидва належать товариству "Полтава-Еко". У місті говорять, це фірма міського голови. Автобуси спалили через борги. Олександр Мамай за останні два роки перестав бути власником фермерського господарства "Інтер-агро", воно збанкрутіло, припинило діяльність громадське об'єднання "Наш дім — Полтава".

— Мамай має частку в товаристві "Полтава-Еко". Він працьовитий бізнесмен, який готовий іти по головах. І підпал запросто може бути шлейфом давнини або попередженням по його сьогоднішніх оборудках, — говорить правозахисник із Полтави 55-річний Василь Ковальчук. — У нього купа ворогів, жодного друга, лише компаньйони.

Товариство "Полтава-Еко" займається пасажирськими перевезеннями, працює на найприбутковіших маршрутах міста, їздить по кільцю, на Леваду та Південний вокзал. Його координатів немає ні в міській довідці, ні в інтернеті. У відділі транспортних перевезень та зв'язку мають лише телефон диспетчера підприємства.

— То неправда, що Олександр Федорович власник підприємства, — говорить працівник товариства "Полтава-Еко". Не називається. — Наш директор — Андрій Малохліб, знаходимося на вулиці Садовська, 14.

Кожен згорілий автобус коштує щонайменше 200 тис. грн. Паліїв міліція не знайшла.

9 серпня на стоянці підпалили автомобіль "Мітцубісі Лансер" за 240 тис. грн начальника юридичного відділу мерії Кременчуга. Із цим авто згоріли п'ять іномарок.

Зараз ви читаєте новину «Автобуси підпалили через помсту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути