неділя, 05 червня 2011 01:15

200 грамів води рекомендують випивати щоранку

Автор: фото: Ірина Реріх
  Директор Українського інституту екології людини Михайло Курик 15 років досліджує воду. Однією з кращих вважає ”Полтавську джерельну”
Директор Українського інституту екології людини Михайло Курик 15 років досліджує воду. Однією з кращих вважає ”Полтавську джерельну”

— 80 відсотків проблем, пов'язаних зі здоров'ям, людина випиває з водою. Її якість безпосередньо впливає на наш організм. У літню спеку варто зважати, чим краще втамувати спрагу, — каже Світлана Цвіренко, доцент кафедри педіатрії медичної стоматологічної академії. У понеділок, 30 травня, у конференц-залі обласної телерадіокомпанії "Лтава" зібралися провідні науковці та лікарі. Говорили про якість води на Полтавщині, вплив її на організм людини.

— Спрагу краще вгамовувати столовою водою. Мінеральна має лікувальні властивості. Пити її абикому не можна, тільки за рекомендаціями лікарів. Якщо в людини хворий кишково-шлунковий тракт чи нирки, вживання мінералки спровокує загострення хвороби. Газовану воду не варто давати дітям до 2 років. Вона викликає коліки, подразнює кишково-шлунковий тракт. Школярам багато пити газованої не можна. Діти мають більшу потребу у воді, ніж дорослі. У них прискорений обмін речовин. Якщо дитина на грудному вигодовуванні, вона не потребує додаткової рідини. Для приготування сумішей рекомендуємо столову негазовану. Найкраще підійде "Полтавська джерельна".

Вживати воду з водогону фахівці не радять. Кажуть, у ній є сполуки хлору і фтору. Вони негативно впливають на кістки і зуби. Під час кип'ятіння хлор утворює понад 2 тис. сполук.

— У Полтаві гарна підземна вода, але старі водогони. І до споживача вона доходить не такої високої якості, — каже Наталія Ткаченко, директор центру стандартизації та оцінки відповідності "Полтавастандартметрологія". — Проводимо контроль якості безалкогольних напоїв, що продають у нашому місті. Бутильована вода полтавських виробників відповідає нормам.

Багато років поспіль полтавську воду досліджує професор, директор Українського інституту екології людини Михайло Курик.

— "Полтавська джерельна" відповідає внутрішньоклітинній воді людини, має структурну упорядкованість, є живою. Таких лишилося мало, — говорить Михайло Васильович. — Раджу щоранку випивати по склянці "Полтавської джерельної". Вона виводить токсини, відновлює діяльність організму. Також має унікальну енергетику.

На виробництві, де розливають воду, використовують сучасні передові технології. Метод озонування у всьому світі вважають кращим методом мікробіологічної обробки питної води. "Полтавська джерельна" — жива, природна вода, однаково корисна для дорослих і дітей.

Зараз ви читаєте новину «200 грамів води рекомендують випивати щоранку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути