середа, 10 липня 2013 18:52

Спецтема: Жорстоке зґвалтування на Миколаївщині

Звільненому у Врадіївці колезі нову посаду не давали - прокуратура

Звільненому у Врадіївці колезі нову посаду не давали - прокуратура
Фото: lk.kh.ua

Прокурора Врадіївського району Сергія Мочалка, якого звільнили минулого тижня через справу про зґвалтування 29-річної Ірини Крашкової, на нову посаду не призначали.

Про це повідомили у прокуратурі Миколаївщини, коментуючи інформацію депутата від "Батьківщини" Андрія Парубія про те, що Мочалка нібито призначили на посаду заступника прокурора в Кривоозерському районі.

Як відомо, 27 червня до лікарні Врадіївки потрапила 29-річна Ірина Крашкова, яку було жорстоко зґвалтовано та побито. Ґвалтівниками виявилися два працівники міліції – лейтенант Дмитро Поліщук та старший лейтенант Євген Дрижак, а також таксист Рябіненко.

Поліщук та Рябіненко затримані, а у Дрижака виявилося алібі: він на момент злочину чергував у райвідділі, про що нібито є відеодокази. Після штурму врадїївського управління міліції місцевими жителями, Дрижака також затримали.

Поліщук є племінником прокурора Заводського району Миколаєва.

Дрижак є хрещеником керівника обласного управління МВС Валентина Парсенюка.

Голова МВС Віталій Захарченко уже відсторонив від посад начальника УМВС у Миколаївській області Валентина Парсенюка та керівника Врадіївського райвідділу міліції. Окрім того, звільнили прокурора Врадіївського району Миколаївської області Сергія Мочалка.

Зараз ви читаєте новину «Звільненому у Врадіївці колезі нову посаду не давали - прокуратура». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

32

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути