понеділок, 17 серпня 2015 15:36

ЗМІ показали, як Єфремов у браслеті ніжиться в джакузі

Поки прокуратура запевняє, що слідство проти колишнього "регіонала" Олександра Єфремова йде, той спокійно насолоджується життям практично на волі.

Про це пише "Главком"

Екс-нардеп відвідує столичні ресторани, розважальні заклади, регулярно "світиться" в одному з елітних київських спортивних клубів - Sport Life Фітнес Де Люкс на Печерську.

 
 
За інформацією читачів "Главкому", які є клієнтами цього спортклубу, підслідний, як ні в чому не бувало, "відпочиває" в джакузі, плаває в басейні в компанії друга. Потрібно також визнати, що на нозі у Єфремова електронний браслет.

Високопоставлене джерело видання в парламенті не виключає, що влада чекає відповідного моменту, щоб відпустити Єфремова під шумок більш резонансної події. Такий випадок, швидше за все підвернеться під час місцевих виборів, запланованих на кінець жовтня. За однією з версій, надалі соратник Януковича може приєднатися до компанії своїх колишніх колег по партії, які знайшли собі притулок в Росії. За іншою, Єфремову, люди якого досі мають вплив на Луганщині, можуть відвести роль ключового перемовника з охопленим війною регіоном і його "лідерами".
 
Нагадаємо, Єфремов був затриманий 14 лютого, а 16 лютого вийшов під заставу, яку за нього вніс колишній віце-прем'єр-міністр Борис Колесников. Йому висунули підозру у двох кримінальних провадженнях. Одне стосується зловживання службовим становищем за обтяжуючих обставин та службової підробки (маються на увазі дії 16 січня - в день ухвалення "диктаторських законів") та дій (висловлювань Єфремова 3 і 9 квітня, 12 травня 2014 року), спрямованих на розпалювання національної ворожнечі, які призвели до тяжких наслідків - загибелі людей.
Зараз ви читаєте новину «ЗМІ показали, як Єфремов у браслеті ніжиться в джакузі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути