четвер, 15 серпня 2013 21:12

Жириновський про "торговельну війну": "Голодуюча Європа заплатить вам в три рази дорожче за сало"

Жириновський про "торговельну війну": "Голодуюча Європа заплатить вам в три рази дорожче за сало"
Володимир Жириновський Фото: obozrevatel.com

Питання імпорту в Росію української продукції вирішувалися б легше, якби Україна вступила у Митний союз. Про це заявив голова Комітету Держдуми у справах СНД Леонід Слуцький в інтерв'ю "ТСН".

"Для ряду товарів питання імпорту в Російську Федерацію вирішуються складніше, ніж вирішувалися б, якби Україна входила до Митного союзу, хоча б у форматі "3 +1", - сказав Слуцький.

У свою чергу Володимир Жириновский прямо закликав Україну приєднуватися до МС. А інакше не треба скаржитися, йдеться у сюжеті.

"Якщо керівництво України веде до Євросоюзу, то напевно вони порахували, що тепер можна всі сітки перекинути на Європу. А там вас чекають. Там порожні прилавки магазинів. Там немає нічого. Голодуюча Європа заплатить вам в три рази дорожче за сало, цукерки, фартухи в все інше ... горілку справжню", - сказав він.

Нагадаємо, Федеральна митна служби Російської Федерації з 14 серпня визнала всіх без виключення українських експортерів ризикованими. Про це заявили у Федерації роботодавців України (ФРУ). По суті, наголошують в ФРУ, йдеться про повну зупинку українського експорту на невизначений час, аж до тижнів або навіть місяців.

Зараз ви читаєте новину «Жириновський про "торговельну війну": "Голодуюча Європа заплатить вам в три рази дорожче за сало"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

839

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути