пʼятниця, 12 квітня 2013 16:15

"Тут перемогла Партія регіонів": Кернес назвав опозицію шакалами

"Тут перемогла Партія регіонів": Кернес назвав опозицію шакалами
Геннадій Кернес. Фото: kharkov.comments.ua

Мер Харкова Геннадій Кернес вважає, що опозиція погано розбирається у міському управлінні. Так він прокоментував заяви опозиції про те, що харківська влада заважає проводити марш опозиції "Вставай, Україно!"

"Всі ці комівояжери, які сюди заїжджають на якийсь свій черговий піар-мітинг, просто не розбираються в міському господарстві, а розбираються тільки в політиканство. І тому їх заяви і зумовлені тим, що їм все це заважає", - сказав він.

Також Кернес зауважив, що міська влада рівняється на потреби жителів міста.

"А жителі міста вимагають якнайшвидшого відновлення нормального життя Харкова.     Тому заяви заїжджих опозиціонерів не вважаю обгрунтованими. Їхні заяви більше є політичними. Вони завжди мають обвинувальний ухил", - пояснив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Харкові суд заборонив акцію "Вставай, Україно": опозиція обіцяє мітинг за будь-яких умов

Кернес додав, що вважає опозицію не конструктивною, а ворожою: "Наша опозиція в основному радикально налаштована, польові командири, вискочки з політики, як у мультфільмі "Мауглі" – шакали, які весь час підказували, що потрібно робити. Я вважаю, що це не для реальної, сучасної або активного життя в нашій країні, тим більше, що все це відбивається на добробуті людей".

"Тут їх не підтримують, і харків'яни в більшості своїй знають це. Так, у них тут є симпатії, але були вибори: були обрані депутати по мажоритарних округах, були підведені результати за партійними списками. Тут перемогла Партія регіонів", - додав мер Харкова.

Нагадаємо, сьогодні у Харкові, саме напередодні опозиційного мітинга, чомусь стався транспортний колапс. Зупинились трамваї, тролейбуси, перекривши доступ до головної площі міста.

Зараз ви читаєте новину «"Тут перемогла Партія регіонів": Кернес назвав опозицію шакалами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

574

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути