середа, 27 травня 2015 19:04

Законопроект Ляшка завдав болючого удару по Москві - експерт

Законопроект Ляшка завдав болючого удару по Москві - експерт
Фото: antikor.com.ua

"Внесені Олегом Ляшком закони про денонсацію цілого пакета угод з військово-технічної співпраці з Росією, а особливо транзиту в Придністров'я – потужний удар по Москві" – написав у своєму блозі політолог Володимир Цибулько.

"Для багатьох парламентських гравців аж занадто ризиковано чіпати російські теми, оскільки бізнеси їхніх фінансових донорів можуть постраждати, тому для таких ініціатив повинен бути своєрідний ідеаліст, протистояти ідеям якого аж занадто ризиковано.

Тож ініціативи Ляшка, нагадують ініціативи Народної Ради в парламенті першого скликання, коли комуністичній більшості нічого не лишалося як голосувати "за". А правильність подачі законів головного радикала полягала в тому, що був врахований міжнародний контекст. Кроки по Придністров'ю жорстко синхронізувалися з позицією і Молдови, і Румунії і ЄС, і навіть США – додав В.Цибулько.

"Істерика в Росії – це справа перманентна, але цього разу вдало синхронізовані дії принесли ще емоційніші реакції. Це якщо говорити про блокаду Придністров'я.

Тому якби закони Ляшка по денонсаціі військових угод не маринувалися угодовцями цілий рік і якби Парламент прислухався до радикала рік тому, то ми не мали б такої важкої ситуаціі, як зараз" – завершив експерт.

Нагадаємо, що за авторства лідера Радикальної партії Олега Ляшка, Були внесені та проголосовані закони про денонсацію військових Угод між Кабінетом міністрів України та урядом Російської Федерації. Що значно обмежило можливості ворожої армії.

Зараз ви читаєте новину «Законопроект Ляшка завдав болючого удару по Москві - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути