субота, 25 січня 2014 21:46

Захід не дасть Путіну перетворити Україну на Малоросію – Лук'яненко

Захід не дасть Путіну перетворити Україну на Малоросію – Лук'яненко
Фото: ru.tsn.ua

Громадський діяч, дисидент Левко Лук'яненко переконаний що західні партнери зроблять все, щоби Україна продовжувала існувати як незалежна держава.

Про це він повідомив в коментарі Gazeta.ua.

"Важливий чинник, який діє на нашу користь – це США і Європейський Союз. Маю переконання, що вони не дадуть президенту Російської Федерації Володимиру Путіну перетворити Україну на Малоросію", - наголосив він.

Окрім того, він наголосив, що від цього виграють всі сторони, як Україна, так і Захід.

"Це піде на користь як нам, так і їм. На Заході вже вживають заходи проти олігархів, шахраїв української влади. Це все матиме позитивний вплив щодо виходу із кризи, прискорюватиме нашу революцію", - резюмував громадський діяч.

Нагадаємо, в Києві з 19 січня тривають зіткнення між активістами Майдану та бійцями спецпідрозділу МВС "Беркут". Сотні людей поранено, є загиблі. Офіційно підтверджено загибель двох протестувальників, а за інформацією активістів Євромайдану, загиблих – шість. Тіло майданів ця Юрія Вербицького знайшли 22 січня ввечері в бориспільській лісосмузі. Його викрали з лікарні невідомі, катували. В цей час люди в західних регіонах почали штурмувати ОДА. Все це стало результатом прийнятих законів 16 січня. Експерти наголошують, що ці закони обмежують права та свободи людини.

Зараз ви читаєте новину «Захід не дасть Путіну перетворити Україну на Малоросію – Лук'яненко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути