субота, 25 січня 2014 18:40

"В акціях протесту також беруть участь іноземні громадяни, які перебувають у розшуку" - Президент

"В акціях протесту також беруть участь іноземні громадяни, які перебувають у розшуку" - Президент

Президент України Віктор Янукович заявляє, що в акціях протесту в Україні також беруть участь іноземні громадяни, які перебувають у розшуку.

"Почались радикальні події, і до цього залучились не тільки українці, а й дуже багато людей, які приїхали з інших країн, які брали участь у різних регіональних конфліктах, які є в міжнародному розшуку. Вони всі ховаються в цих захоплених будинках", - сказав Віктор Янукович під час зустрічі з керівниками церков і релігійних організацій.

Президент також підкреслив, що в захоплених будівлях "є зброя".

"Як нам, скажіть, будь-ласка, до цього ставитися? Це грубе порушення законів України. Це несе небезпеку не тільки жителям міста Києва, а й усієї України", - підкреслив Глава держави.

Як зазначив Президент, працівникам прикордонних та митних органів вдалося зупинити в аеропортах багато радикалів, "кримінальних авторитетів", які намагалися потрапити на територію України.

"Серед затриманих є такі люди. Ми не оприлюднюємо поки що цієї інформації. Тому треба розділити мирний майдан від майдану радикального, який несе сьогодні небезпеку всій країні і всім громадянам", - сказав Віктор Янукович.

Під час зустрічі Глава держави зауважив, що наведення порядку під час масових акцій протесту є компетенцією правоохоронних органів, і за це вони несуть відповідальність за законом.

"Їм ніхто не дає вказівок - кого хапати, кого не хапати. Всі, хто порушує закони, хто несе небезпеку державі, повинні бути зупинені. Далі з ними треба розібратися. Винні хай відповідають, невинних - відпускати", - зазначив Віктор Янукович.

Також він наголосив, що серед затриманих громадян під час сутичок у центрі Києва є ті, хто скоїв тяжкі злочини, і вони будуть відповідати за законом.

Зараз ви читаєте новину «"В акціях протесту також беруть участь іноземні громадяни, які перебувають у розшуку" - Президент». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути