понеділок, 02 вересня 2013 13:04

Задля наближення до Європи працюватимемо з владою, навіть якщо вона виявиться чортом - Даценко

Задля наближення до Європи працюватимемо з владою, навіть якщо вона виявиться чортом - Даценко
Леонід Даценко. Фото: dzvin.org

Координатор черкаської опозиції та невизнаний переможець виборів у 197 окрузі Леонід Даценко озвучив завдання на майбутній політичний сезон.

"Ми хочемо домогтися перевиборів у 2 черкаських округах у листопаді, ще до саміту Україна-ЄС. До президентських виборів мріємо утриматися у форматі єдиної позиції. Домагатимемося, аби були призначені вибори до черкаської міськради та вибори міського голови", - наголосив він на прес-конференції.

Окремо він розповів про перспективи налагодження стосунків із владою, наголосивши: "З появою зовнішньої загрози та безкінечних торгових війн зі східним сусідом ми усвідомлюємо важливість уникнення внутрішніх конфліктів. Тому в області готові до співпраці із владою навіть, якщо вона виявиться чортом. Однак владі необхідно теж робити кроки назустріч. Зокрема знайти фальсифікаторів виборів та покарати їх, знайти й представити організаторів "бийжидівського інциденту", не заминати справи місцевого регіонала Вадима Берези, який убив машиною жінку й утік з місця пригоди. Тоді ми побачимо, що намагання влади йти в Європу не порожні обіцянки, а наповнені справами слова політиків".

 

Зараз ви читаєте новину «Задля наближення до Європи працюватимемо з владою, навіть якщо вона виявиться чортом - Даценко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути