субота, 29 листопада 2014 08:10

Завдання Яценюка — знайти 15 реформаторів — Стецьків

Завдання Яценюка — знайти 15 реформаторів — Стецьків
фото: www.pravda.com.ua

Суспільство на двох майданах показало вражаючий рівень самоорганізації. Про це в інтерв'ю "Газеті по-українськи" сказав колишній народний депутат Тарас Стецьків.

"Ми остаточно подолали віковий комплекс меншовартості, встали з колін. Українці готові вмирати за країну. Із самоорганізацією в нас усе гаразд. З політичною нацією — теж. Головне завдання зараз — на базі громадянського суспільства і політичної нації збудувати державу. Для цього є п'ять демократичних партіях, які зайшли в парламент. У них конституційна більшість — понад 300 голосів. Є всі можливості для якісних змін. Бажано почати це робити з 1 грудня і за сто днів запустити основні реформи. Поки що ніхто добрих результатів не показав — ні Яценюк, ні Порошенко", - зазначив він.

Він вважає, що зараз влада має виправити недоліки, які допустили за дев'ять місяців.

"Якщо Яценюк залишається прем'єром, його завдання — знайти 15 реформаторів. Далі завдання — запуск реформ до березня. Досі йому нічого не заважало проводити реформи. Але Яценюк утримав країну і це — великий позитив", - зауважив колишній народний депутат.

За його словами, якщо в новий уряд прийдуть старі міністри, не буде кому проводити реформи.

"Маємо добре написану коаліційну угоду. Парламентська більшість повинна виконувати її швидким прийняттям правильних законів. Але мають бути міністри, які на чолі з прем'єром захочуть і зможуть це робити. Часу — дуже мало, бо перебуваємо в переддефолтному стані, в замороженому конфлікті з Росією, зубожіння людей продовжуватиметься", - додав Тарас Стецькі. 

Зараз ви читаєте новину «Завдання Яценюка — знайти 15 реформаторів — Стецьків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути