середа, 10 лютого 2016 16:27

"За всю історію - це перший справжній звіт уряду" - нардеп

"За всю історію - це перший справжній звіт уряду" - нардеп

Звіт про хід і результати виконання програми діяльності Кабінету міністрів у 2015 році - це результат спільної роботи уряду і парламентської коаліції, яка сформувала цей уряд.

Про це заявив голова комітету з питань економічної політики Андрій Іванчук на засіданні комітету, де заслуховується звіт уряду.

"Можна сказати, що це не звіт уряду. Це звіт спільної роботи і парламенту, і уряду", - сказав Іванчук.

"Половина даного документа – це результат спільно роботи коаліції і коаліційного уряду. Ми спільно розробили законопроекти, внесли їх в стіни парламенту і провели результативне голосування", - сказав він.

Водночас нардеп зазначив, що парламент не досить активно працює із законопроектами, які надходять від уряду, через що гальмується реформування окремих галузей.

"За всю історію України - це перший справжній звіт уряду. Тут є тільки те, що нам вдалося зробити разом за останній рік. Вдалося нам дуже багато", - наголосив голова комітету.

Він також додав, що є певні застереження з боку бізнесу.

"Але в цьому є вина парламенту і депутатів, тому що більше 100 законопроектів залишаються у Верховній Раді. Вони або ще не розглядалися, або прийняті тільки у першому читанні", - резюмував нардеп.

Зараз ви читаєте новину «"За всю історію - це перший справжній звіт уряду" - нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути