пʼятниця, 15 листопада 2013 13:33

За пост у Фейсбуці Богословська відсудила у "свободівця" 50 тис. грн

За пост у Фейсбуці Богословська відсудила у "свободівця" 50 тис. грн
Олександр Аронець. Фото: ua.comments.ua

Суд зобов'язав "свободівця" Олександра Аронця заплатити регіоналці Інні Боголовській 50 тисяч гривень за його повідомлення у Facebook.

Про це повідомив сам Аронець на своїй сторінці

"За мій допис у фейсбуці "відьма вкрала хрестик у націоналіста" суд присудив на користь Богословської 50 тисяч гривень", - написав він.

Аронець додав, що "окрім чисто юридичних претензій про те, що у позові абсолютно не обгрунтовані сума позовних вимог, є ще більш складні: напередодні президентських виборів влада вдається до обмеження свободи думки на персональних сторінках у соціальних мережах!!! Не у ЗМІ, а саме в соцмережах".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Соціолог спрогнозував в Україні жорсткі події в разі зриву асоціації з ЄС

"Свободівець" написав, що буде подавати на апеляцію.

Нагадаємо, 20 серпня народний депутат від Партії регіонів Інна Богословська подала скаргу до суду на дописи у соціальних мережах Аронця.

"Свободівець" написав у Facebook про Богословську: "Відьма вкрала хрестик у націоналіста. Під час сутички, що відбувалася біля трибуни ВР (депутати блокували трибуну ВР через щорічне послання президента Віктора Януковича 6 червня- ред.), Богословська зірвала хрестик у народного депутата Олега Гелевея! Прівичкі вора удівітєльна сільні". А ми думаємо, звідки береться шансон! От з життя такої мадам "кастрюлькіноі", адже ми пам'ятаємо, як вона починала свою кар'єру з крадіжок каструль на зйомній хаті в Конче-Заспі".

Зараз ви читаєте новину «За пост у Фейсбуці Богословська відсудила у "свободівця" 50 тис. грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути