середа, 08 лютого 2017 17:46

За ліквідацією Ґіві побачили згортання війни на Донбасі

За ліквідацією Ґіві побачили згортання війни на Донбасі
Reuters

Хто б не стояв за ліквідацією терориста Ґіві, це ще одна сходинка до "реінтеграції" непідконтрольних територій Донбасу.

Про це у Facebook написав журналіст Сергій Шевчук.

"Прибирають проблемних для "реінтеграції непідконтрольних". Це прийнятно для Раши та Заходу. Цього курсу тримається й наша влада. Зверніть увагу на слова наближених до влади спікерів про повернення Донбасу "вже цього року". Якісь підстави ж у них є", - написав він.

Водночас журналіст зауважив: минуло непоміченим інтерв'ю колишнього голови Служби зовнішньої розвідки Миколи Маломужа телеканалу "Тоніс", який "нібито купує чи навіть купив Кононенко - соратник Порошенка".

"Маломуж сказав, що на початку грудня був у США. У складі української групи брав участь у зустрічі з людьми команд Трампа і Клінтон, представників країн лідерів світу. Утрушували питання згортання війни в Україні. Мовляв, Україна реінтегрує території на певних умовах, а Захід дає гроші на "новий Донбас" і модернізацію України. За поступки в Україну прийдуть грубі гроші, наприклад, сільське господарство, інфраструктуру, сміттєпереробку. Західні гінці вже навіть відвідали найперспективніші українські підприємства - Південмаш, Антонова, миколаївські суднобудівні. Примірялися. Там багато всього, що втискується в так званий "план вітрина", українські Нью-Васюки. До речі, вже після того, що озвучив Маломуж, вийшла вибухова стаття Пінчука", - написав Шевчук.

"Якщо домовляться з Рашою, то все може покотитися шляхом "Мінських". Тим більше для Порошенка це лише розгорнута версія його мирного плану червня 2014-го. Тобто з цими ідеями він і обрався", - додав журналіст.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Згорів на роботі" - соцмережі відреагували на смерть Ґіві

Загинув керівник батальйону терористів "Сомалі" Михайло Толстих, більш відомий як Ґіві.
Зараз ви читаєте новину «За ліквідацією Ґіві побачили згортання війни на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути