понеділок, 26 вересня 2011 16:20

За футболками "Спасибо жителям Донбасса" стоять спецслужби - політолог

За футболками "Спасибо жителям Донбасса" стоять спецслужби - політолог

За бізнесменом Денисом Олєйніковим, який виробляв футболки зі скандальним принтом "Спасибо жителям Донбасса", стоять спецслужби. Про це під час Інтернет-конференції на порталі ЛІГА.net заявив політолог, експерт студії політичного консалтингу "Політіктура" Сергій Крижанівський.

Зокрема, коментуючи на прохання читача вимушену еміграцію Олєйнікова, Крижанівський підкреслив: "Виробник футболок зі скандальним текстом провокував як провладні політичні кола, так і простих громадян".

"За моєю інформацією, це було політичне замовлення. За цим підприємцем стоять певні спецслужби. Думаю, що саме їм потрібно коментувати цей інцидент", - підкреслив він.

Нагадаємо, 21 вересня директор "ПростоПрінту" Денис Олєйніков, ім'я якого стало відомо після скандалу з футболками "Спасибо жителям Донбасса", терміново виїхав з України разом з родиною через переслідування з боку правоохоронців.

Зараз ви читаєте новину «За футболками "Спасибо жителям Донбасса" стоять спецслужби - політолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути