пʼятниця, 17 січня 2014 16:40

За диктатуру в парламенті голосувало 120 нардепів - Оробець

Народний депутат України Леся Оробець спробувала порахувати голоси народних депутатів по фотографії учорашнього голосування.

Про це йдеться у мережі Facebook на сторінці "Громадського радіо".

 
"У неї не збігаються офіційні цифри від голови лічильної комісії пана Олійника і цифри на фото (навіть з погрішністю)", - йдеться в повідомленні.

"Цей стоп-кадр чітко фіксує, що за законопроект по введенню диктатури проголосувало 118-120 депутатів. Припускаю, що ще десяток-два просто не влізли у кадр (параметри провладних депутушок самі знаєте які, не кожна камера схопить). Ну ще пару могли настільки блискавично голосувати, що тільки Олійник міг це помітити. Це ж не жарт - за 3-5 секунд, а саме стільки тривало голосування порахувати в такому натовпі всі ці руки. Але де там набралося 235 чи за даними сайту ВРУ 239?

Пропозиція квесту - давайте ідентифікуємо тих, хто голосував, а хто ні. При тому друге пріоритетніше - маючи такий шанс зіскочити з потяга, який сходить з рейок, думаю, багато хто ним скористається і заявить, що не голосував", - пише Оробець.

Зараз ви читаєте новину «За диктатуру в парламенті голосувало 120 нардепів - Оробець». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути