субота, 23 лютого 2013 19:00

Ющенко святкує день народження у ресторані

Ющенко святкує день народження у ресторані
Віктор Ющенко Фото: gazeta.ua

Колишнього президента Віктора Ющенка вітати із 59-им днем народження почали о другій годині ночі. Про це він розповів 23 лютого після засідання політичної ради партії "Наша Україна", яке відбулося у столичному готелі "Хрещатик".

"О першій годині ночі я прилетів із Брюсселю. Вдома мене зустріла вся моя дітвора. Вони вимкнули світло і вдали, що сплять. Та насправді чекали на моє повернення. Близько другої ночі вони показали мені цілу п'єсу і в такий спосіб привітали із днем народження. Це було перше привітання із цією датою", - сказав він.

"Дружина подарувала стіл гуцульської роботи і традиційну посудину для води із красивим різьбленням. Христинка, моя кохана донечка, подарувала мені власноруч зроблене листівку. Ці подарунки мені запам'яталися найбільше, бо все, що в сім'ї дають, воно дуже тепле", - додав Віктор Андрійович.

Нагадаємо, що вітання від однопартійців Віктор Ющенко приймав під час засідання політради. Йому подарували кримське вино "Піно Гріль Ай Даніль" 1954 року, скульптуру святого Георгія, який убиває змія, дерев'яний ключ із символікою Львова та кілька букетів.

"Подарунком для мене стало і сьогоднішнє засідання політради. На ньому з партії вивели людей, які не дотримувалися регламенту. Це дуже чіткі, жорсткі але необхідні рішення", - сказав Віктор Ющенко.

Після політради екс-президент поїхав святкувати день народження до одного із столичних ресторанів.

"В якому саме, сказати не можу. Але там дуже гарний панорамний вид", - розповіла його прес-секретарка Ірина Ванникова.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко святкує день народження у ресторані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

64

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути