вівторок, 05 березня 2013 12:37

Януковичу варто бути готовим "мирно здати владу" - Іллєнко

Януковичу варто бути готовим "мирно здати владу" - Іллєнко
За словами Іллєнка, у влади більше немає стабільної більшості у Верховній Раді. Фото: sd.org.ua

У влади більше немає стабільної більшості у Верховній Раді.

Про це в інтерв'ю "Главкому" розповів народний депутат від фракції "Свобода" Андрій Іллєнко.

"Цікаво буде спостерігати, як тане міф влади, що у них є стабільна більшість у парламенті. Кожне принципове голосування буде показувати їх неспроможність ефективно ухвалювати рішення. За фактом, сьогодні вони і близько не мають тієї машини для голосування, яку мали в минулій Раді. У цілому ж перед нами одна дата - 2015-й рік і все, що зараз буде відбуватися, матиме приціл на цю дату. Робота парламенту буде відображенням цього процесу. Владі потрібен буде покараний парламент, а наше завдання - постійно доводити, що парламент не просто придаток Адміністрації Президента. Це внутрішня парламентська боротьба, яка нецікава народу, його більше цікавить наша діяльність поза парламентом", - заявив "свободівець".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Іллєнко: Добрий мер-господарник - це міф

За словами Іллєнка, на президентських виборах Януковичу варто бути готовим до того, що йому доведеться "мирно здати владу".

"Зрозуміло ж, що у 2015-му виграє той, у кого будуть більш міцні нерви і хто зможе мобілізувати своїх прихильників на захист результату. Я не кажу, що це буде щось а-ля новий Майдан, але повинна бути тверда переконаність, що якщо нашу перемогу не визнають, наступний крок буде настільки небезпечним для Януковича, що він краще погодиться мирно здати владу", - зазначив депутат.

Зараз ви читаєте новину «Януковичу варто бути готовим "мирно здати владу" - Іллєнко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

128

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути