понеділок, 04 березня 2013 19:42

Опозиція ще веде переговори про кандидата на мера Києва - Іллєнко

Опозиція ще веде переговори про кандидата на мера Києва - Іллєнко
Фото: obozrevatel.com

Опозиційні сили продовжують переговори щодо висунення кандидата на мера Києва.

Про це розповів народний депутат від фракції "Свобода" Андрій Іллєнко в ефірі "Ера-FM".

"На сьогоднішній день іде процес політичних консультацій, переговорів між різними опозиційними силами. Деякий час тому мажоритарники обрані в Києві, серед них і я, написали Віталію Кличку як найбільш очевидному претенденту на роль єдиного кандидата від опозиції на посаду міського голови з проханням визначитися: він іде на вибори чи не йде на вибори мера Києва. Якщо він іде на вибори, ми готові його підтримати. Якщо він не йде, хай теж заявить про це, і тоді слово за наступними політичними силами, які теж мають пропонувати свої кандидатури. Ми пропонували до 1 березня озвучити якусь позицію. Вона, на жаль, не була озвучена. Оскільки відповіді ми не почули, то "Свобода" запропонувала мою кандидатуру", - сказав Іллєнко.

За його словами, він має високу підтримку в Києві.

"Свобода" на останніх парламентських виборах набрала в Києві по списку більше 17%. Ми виграли два мажоритарних округи з двох. Зокрема, я виграв вибори у виконуючої обов'язки міського голови пані Гереги. За всіма соціологічними опитуваннями, які публікувалися у засобах масової інформації, серед опозиційних політиків я на другому місці після Кличка йду. Логічно, що якщо Кличко свою позицію поки не озвучує, то партія не те, що сказали, що Іллєнко буде у будь-якому разі йти, а сказала, що мою кандидатуру висунули на розгляд", - розповів Іллєнко.

Зараз ви читаєте новину «Опозиція ще веде переговори про кандидата на мера Києва - Іллєнко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути