четвер, 07 червня 2012 21:31

Янукович закликав українців гідно зустріти гостей та учасників Євро-2012

Янукович закликав українців гідно зустріти гостей та учасників Євро-2012
Янукович переконаний, що від того, як гості запам'ятають Україну залежатиме ставлення до нас у всьому світі. Фото: president.gov.ua

Президент України Віктор Янукович впевнений, що гості фінальної частини чемпіонату Європи з футболу Євро-2012 будуть комфортно почувати себе на турнірі, і закликає співвітчизників проявити гостинність, щирість і доброзичливість.

"Гості нашої країни будуть комфортно себе почувати під час турніру", - сказав він в телезверненні з нагоди початку Євро-2012, яке транслювалося в четвер, 7 червня ввечері.

Янукович назвав Євро-2012 історичною подією в житті України.

"Україна встигла підготуватися до проведення чемпіонату такого масштабного заходу. Ми довели, що українці здатні це зробити", - заявив глава держави.

Янукович зазначив, що в Києві, Харкові, Донецьку, Дніпропетровську, Одесі та Львові були споруджені "найсучасніші стадіони".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Деякі кияни готові безкоштовно розмістити в себе дома іноземних фанів

"Побудовано 2200 кілометрів нових автомагістралей і відремонтовано майже 4000 кілометрів доріг. Швидкісні поїзди скоротили відстань між українськими містами, які приймуть чемпіонат. Пасажирів в Україні зустрічають просторі аеропорти і вокзали, зведені за останніми технологіями", - підкреслив він.

Глава держави зазначив, що в українських містах побудовані сучасні готелі, інфраструктура, яка послужить майбутнім поколінням.

Янукович підкреслив, що в підготовці України до Євро-2012 взяла участь величезна кількість вітчизняних та іноземних підприємств.

"Я вдячний кожному, хто працював над втіленням цього величезного проекту в життя", - сказав президент.

Він закликав співвітчизників "проявити нашу українську гостинність, щирість і привітність".

"Ми повинні гідно зустріти гостей та учасників чемпіонату. Від того, як вони запам'ятають Україну і українців, залежатиме ставлення до нас у всьому світі", - підсумував Янукович.

Зараз ви читаєте новину «Янукович закликав українців гідно зустріти гостей та учасників Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути