вівторок, 13 грудня 2011 16:24

"Як хрести, так треба пам'ятники Сталіну у кожному селі ставити" - у Компартії розійшлися не на жарт

"Як хрести, так треба пам'ятники Сталіну у кожному селі ставити" - у Компартії розійшлися не на жарт

У Комуністичній партії заявили, що пам'ятники Йосипу Сталіну необхідно поставити по всій Україні, а в західних областях - взагалі по два монументи в кожному населеному пункті - на в'їзді та виїзді з села чи міста.

Про це у коментарі Gazeta.ua заявив народний депутат, лідер запорізьких комуністів Олексій Бабурін, відповідаючи на запитання про те, де ще місце монументу Сталіна в Україні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Компартія планує на "тризубівські" гроші встановити у Луцьку пам'ятник Сталіну

"По всій Україні. Тому що Україна стала членом ООН за Сталіна, Україна відродилася при Сталіні, Україна у теперішніх кордонах повстала за Сталіна..." - пояснив Бабурін.

Крім того, він додав, що поставити пам'ятники "вождю народів" необхідно, насамперед, у кожному населеному пункті Західної України - зокрема, у Львівській, Івано-Франківській, Тернопільській, Волинській, Закарпатській областях.

"Скрізь. Причому в кожному населеному пункті по два пам'ятники - на початку села і в кінці. Як хрести ставлять, так треба пам'ятники Сталіну поставити", - вважає комуніст.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Комуністи поставили крапку в законності встановлення пам'ятника Сталіну у Запоріжжі

Разом з тим, відповідаючи на запитання про те, чи передбачають члени Компартії нові спроби націоналістів знести монумент Сталіну в Запоріжжі, Бабурін сказав: "Якщо такі спроби і будуть, то ми вже трошки досвіду набралися. Нехай спробують".

Зараз ви читаєте новину «"Як хрести, так треба пам'ятники Сталіну у кожному селі ставити" - у Компартії розійшлися не на жарт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

194

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути