середа, 29 жовтня 2014 13:39

"Вибори" в ДНР і ЛНР зірвуть мирний процес - Порошенко

"Вибори" в ДНР і ЛНР зірвуть мирний процес - Порошенко
Twitter

Будь-які вибори, які намагаються провести в окремих районах Донецької та Луганської областей всупереч українському законодавству, не будуть визнані цивілізованим світом та поставлять під загрозу мирний процес на Донбасі.

Про це заявив Петро Порошенко, - повідомляє сайт президента.

Виступаючи на першому засіданні Ради з питань судової реформи, глава держави відзначив: "Справедливе суспільство можна побудувати лише тоді, коли є верховенство права, коли є чесні вибори, на відміну від псевдовиборів, які зараз терористи і бандити планують провести на окупованих територіях. 2 листопада під дулами автоматів вони хочуть продемонструвати фейкове волевиявлення громадян Донбасу".

Президент повідомив, що за останні дні провів велику кількість консультацій зі світовими лідерами і отримав запевнення, що вибори в окремих районах Донецької та Луганської областей "не будуть визнані цивілізованим світом і кардинально суперечать українському законодавству, Мінським домовленостям і ставлять під загрозу весь мирний процес".

За словами президента, світові лідери наголошують на тому, що вибори мають відбутися виключно у відповідності з українським законодавством.

Зараз ви читаєте новину «"Вибори" в ДНР і ЛНР зірвуть мирний процес - Порошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути