вівторок, 24 квітня 2012 16:17

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Лікар з ЦКБ№5 "Укрзалізниці" не помітила у Тимошенко синців

Лікар з ЦКБ№5 "Укрзалізниці" не помітила у Тимошенко синців
Юлія Тимошенко від обстеження відмовилася - лікар. Фото: ukr.obozrevatel.com

Екс-прем'єр Юлія Тимошенко в момент надходження в ЦКБ № 5 "Укрзалізниці" перебувала у свідомості, стверджує лікар-невропатолог ЦКБ Ірина Фурса.

"Пацієнтка в свідомості на моє запитання, чи можливо провести її огляд, відповіла, що на той момент вона не згодна", - сказала вона журналістам у вівторок на брифінгу.

Фурса зазначила, що не бачила синців на видимих ??частинах тіла екс-прем'єра.

"Видимі шкірні покрови, слизові, те, що було доступно для огляду в мене, як у лікаря з 24-річним стажем, жодних сумнівів не викликали на той момент. І пацієнтка на це не ставила жодних акцентів. У пацієнтки були доступні для огляду тильні поверхні долонь і обличчя", - сказала лікар.

За її словами, під час перебування Тимошенко в лікарні їй, як і іншим пацієнтам, тричі на день приносили їжу, але екс-прем'єр лікарняну їжу не вживала.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У БЮТі обіцяють воювати не тільки за Тимошенко

Раніше захисник Тимошенко Власенко оприлюднив звернення екс-прем'єра, в якому вона вказала на застосування до неї сили при транспортуванні в лікарню 20 квітня.

За словами Тимошенко, незважаючи на домовленість з керівництвом колонії, заступник міністра охорони здоров'я і наглядовим прокурором про те, що переїзд може відбутися в понеділок, після зустрічі із захисником Власенко, в п'ятницю, після 21.00 з тюремної камери екс-прем'єра вивели її сусідку. А через деякий час туди зайшли "троє чоловіків міцної статури".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я думала, що настали останні хвилини мого життя. Від болю та страху я почала кликати на допомогу", - Тимошенко

"Вони підійшли до мого ліжка, накинули на мене простирадло і почали стягувати мене з ліжка, докладаючи грубу фізичну силу. Від болю і відчаю я як могла, почала захищатися, і отримала через простирадло сильний удар кулаком у живіт. Мені скрутили руки і ноги, підняли і потягли у ковдрі на вулицю. Я думала, що настали останні хвилини мого життя. Від нестерпного болю в спині я почала кричати і кликати на допомогу. У якийсь момент від страшного болю я просто відключилася і прийшла до свідомості тільки в лікарняній палаті", - йдеться в заяві Тимошенко.

Власенко повідомив, що екс-прем'єр оголосила голодовування.

Зараз ви читаєте новину «Лікар з ЦКБ№5 "Укрзалізниці" не помітила у Тимошенко синців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

58

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути