четвер, 16 травня 2013 10:12

ВР пропонують звернутися до Януковича з вимогою звільнити Попова і Присяжнюка

ВР пропонують звернутися до Януковича з вимогою звільнити Попова і Присяжнюка
Звільнити Попова і Присяжнюка вимагає позафракційний нардеп Сергій Міщенко, який і розробив відповідний документ. Фото: ord-ua.com

Верховній Раді України пропонують звернутися до Президента України Віктора Януковича з пропозицією звільнити Олександра Попова та Анатолія Присяжнюка.

Відповідний "Проект Постанови про Звернення до Президента України Януковича В. Ф. із пропозицією про звільнення з посади Голови Київської міської державної адміністрації Попова О. П. та Голови Київської обласної державної адміністрації Присяжнюка А. Й." зареєстровано у ВР за №2998.

Автором документу виступив позафракційний народний депутат України Сергій Міщенко, обраний на виборчому окрузі №98 (Київська область).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ляшко запропонував Попову "або звільнитися, або застрелитися"

Нагадаємо, Верховна Рада на пленарному засіданні сьогодні, 16 травня, розгляне низку законопроектів про об'єднання посад голови Київської міської державної адміністрації та мера Києва.

Попов - голова Київської міської державної адміністрації з 16 листопада 2010 року.

Вранці 22 лютого чиновницькі кабінети та кулуари облетіла інформація про те, що голова Київської облдержадміністрації Анатолій Присяжнюк написав заяву про звільнення з обійманої посади, однак сам губернатор назвав ці чутки "повною нісенітницею".

Зараз ви читаєте новину «ВР пропонують звернутися до Януковича з вимогою звільнити Попова і Присяжнюка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути