середа, 23 березня 2016 13:46

Вплив Григоришина на процеси в Україні перебільшений - Лещенко

Вплив Григоришина на процеси в Україні перебільшений - Лещенко

Вплив російського олігарха Костянтина Григоришина на процеси в Україні перебільшений, вважає народний депутат Сергій Лещенка. Про це він розповів в інтерв'ю "ЛігаБізнесІнформ".

"Вплив Григоришина на процеси в Україні завжди був перебільшений, щоб знайти зовнішнього ворога і виправдати свої невдачі якимись змовами і рукою Москви в нашій політиці. Демонізують Григоришина переважно Яценюк і наближені до нього політики. Його вплив не порівняти з тим, що чинять Коломойський або Ахметов", - зазначив він.

На запитання, чи потрібно оголошувати Григоришина персоною нон-ґрата, нардеп відповів:

"Половина нашої країни користуються мобільним оператором "Київстар", що належить росіянам. МТС - те саме. Про повну заборону російського бізнесу в Україні можна говорити тільки в контексті спекуляцій. Як тільки доходить до предметної розмови, одразу з'ясовується, що це зробити неможливо й непотрібно. Хоча б тому, що одразу підуть дзеркальні санкції проти українського бізнесу в Росії, і це більше завдасть шкоди Україні, ніж принесе морального задоволення. Взагалі "заборона російського бізнесу" - це тема "Народного фронту", і я не розцінюю її інакше, як передвиборну політичну акцію", - заявив Сергій Лещенко.

Зараз ви читаєте новину «Вплив Григоришина на процеси в Україні перебільшений - Лещенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути