пʼятниця, 24 липня 2015 00:25

Восени можуть створити широку коаліцію з Опоблоком

Восени можуть створити широку коаліцію з Опоблоком

Зараз у розпаді коаліції ніхто не зацікавлений. Проте восени її формат може змінитися. Таку думку у коментарі Gazeta.ua висловив політолог Андрій Золотарьов. Він не виключив, що "Опоблок" може повернутися у формат нової коаліції.

"Восени буде принципово інша ситуація. Тоді стане зрозуміло, буде чи не буде дефолт в країні, наскільки це відіб'ється на економіці, соціальній сфері і як будуть підраховувати підсумки виборів, наскільки вони будуть конфліктними. Ось цей підсумковий результат може виявитися таким, що з коаліції піде не лише Ляшко", - наголосив експерт.

Він прогнозує, що формат коаліції може змінитися у жовтні-листопаду цього року.

"Зараз в коаліції діє внутрішня опозиція — це "Самопоміч" ,"Батьківщина" і "Радикальна партія". І вже очевидно, що побігли тріщини. А далі питання часу. Думаю, що розпад коаліції може відбутися у жовтні-листопаді. Це станеться швидко і з великим резонансом", - зауважив Золотарьов.

Він не виключив, що до нової коаліції увійде "Опозиційний блок". "В українській політиці можливо все. Тому склад коаліції може бути компенсований за рахунок "Відродження", "Волі народу", міжфракційних та Опоблоку", - сказав експерт і додав, що "про відродження "ширки" з Опоблоком все частіше кажуть під куполом Верховної Ради".

Нагадаємо, нещодавно лідер фракції "Блок Петра Порошенка" Юрій Луценко спрогнозував, що після виборів у жовтні Радикальна партія Олега Ляшка може піти своїм політичним шляхом.

Зараз ви читаєте новину «Восени можуть створити широку коаліцію з Опоблоком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути