четвер, 24 січня 2013 10:35

"Вони Шевченка скоро вилучать із переліку людей, яких треба знати і вшановувати" - опозиціонер

"Вони Шевченка скоро вилучать із переліку людей, яких треба знати і вшановувати" - опозиціонер
Володимир Бондаренко впевнений, що молоді українці не піддадуться впливу українофобів. Фото: politics.comments.ua

Президент Віктор Янукович веде антиукраїнську політику та заграючи з із російським президентом. Про це у коментарі Gazeta.ua сказав нардеп від "Батьківщини" Володимир Бондаренко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бандеру та Шухевича у ЗНО замінили на Щорса та П'ятакова

"Сьогоднішня українофобська влада буде усе це творити поки їм дозволяють  і їхні хазяї, і ми разом. Вони Шевченка скоро вилучать із переліку людей, яких треба знати і вшановувати. На мій погляд, правда про Бандеру, це єдина можливість переконати молоде покоління. Старших переконати важко, адже їхні мізки засмітили комуністичні пропагандисти. Але, бачите як зараз складається? Комуністка очолює державний архів. Короткотермінове перебування В'ятровича привідкрило невеличке віконечко доступу до архівів КДБ у  незнаний поки  що для українців пласт української політичної історії. Сьогодні ж все звертають як тільки можуть. Ви знаєте в Інституті державної пам'яті - пертурбації, все що пов'язане з історичною пам'яттю пригнічується", - сказав він.

На думку нардепа, антиукраїнство  та українофобство -  продовження політики Януковича.

"Це - загравання з Путіним, адже у Росії знаходяться в архівах усі його кримінальні справи. І він може шантажувати його. Це відбувається у рамках цілої кампанії знищення усього українського в Україні", - вважає він.

Також Бондаренко наголосив: "Для мене дуже важливо те, що в українські храми ходять дуже багато маленьких дітей. Ті, хто проспівав раз "Боже великий, єдиний, нам Україну храни", вже не піде до тої церкви, де йде антиукраїнська пропаганда. І це вже є ті українці, які підростають і не виховані пропагандистами. Я переконаний, що ніякий українофоб не доб'ється свого".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Виродки типу Табачника панічно бояться безсмертя ідеї Шухевича та Бандери" - Фаріон

Нардеп також додав, що людей потрібно лише трішки підштовхнути, щоб вони розмовляли українською.

"Коли ви вийдете на стадіон в російськомовному Києві, побачите як там усі лозунги говорять українською. В мене аж душа радіє. Наші патріоти. Нічого, що вони поки не знають української. Якби влада була нормальна і вони б це робили із задоволенням. Досить прийняти маленькі рішення: щоб говорила армія, державна  служба українською мовою, щоб вузи працювали українською, це визначить все. Хто піде у російський дитсадок, якщо є інша перспектива в Україні? Так роблять у всьому світі. Так робили французи, вони великі патріоти. Кажуть, що вони перегинали палку. Ні, вони не перегинали. Така неповага до власної мови української може бути тільки у нас в Україні за такої неукраїнської влади", - підсумував нардеп.

Зараз ви читаєте новину «"Вони Шевченка скоро вилучать із переліку людей, яких треба знати і вшановувати" - опозиціонер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

27

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути