понеділок, 30 вересня 2013 20:42

У другому турі президентських виборів Янукович може перемогти лише Симоненка - "свободівець"

У другому турі президентських виборів Янукович може перемогти лише Симоненка - "свободівець"
Ігор Швайка Фото: radiosvoboda.org

Віктор Янукович у другому турі президентських виборів може перемогти лише лідера Комуністичної партії України Петра Симоненка. Таку думку в ефірі ТВі висловив народний депутат, член фракції ВО "Свобода" Ігор Швайка, відповідаючи на питання, для чого КПУ референдум.

"Лише Симоненка у другому турі виборів може перемогти Янукович. За рахунок чого? За рахунок того, що Янукович сьогодні став начебто проєвропейським, може таким чином спровокувати перетікання проросійського антиукраїнського електорату в руки Комуністичної партії", - сказав він.

Народний депутат нагадав, що закон про референдум приймався у антиконституційний спосіб.

"Лише на сьогоднішній день з допомогою влади шляхом фальшування і маніпуляції можна зареєструвати і провести референдум. Третє, закон про референдум — є чітким взірцем того, як у антиконституційний спосіб у ВР ухвалюються законів. Це є один з тих законів, який ухвалювався за допомогою "піаністів" у ВР, коли один голосував за чотирьох", - додав він.

Нагадаємо, вчора, 29 вересня, КПУ провела збори громадян у Києві на стадіоні "Спартак". Учасники зборів  щодо проведення всеукраїнського референдуму одноголосно ухвалили рішення про доцільність його проведення.

Зараз ви читаєте новину «У другому турі президентських виборів Янукович може перемогти лише Симоненка - "свободівець"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

42

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути