вівторок, 12 листопада 2013 17:07

Власенко вніс заставу і може бачитися з Тимошенко - Печерський суд

Власенко вніс заставу і може бачитися з Тимошенко - Печерський суд
Фото: zn.ua

Печерський райсуд Києва обрав захиснику екс-прем'єра Юлії Тимошенко Сергію Власенко запобіжний захід у вигляді застави в сумі 22 тис. 940 грн і дозволив виїжджати в Харків до Тимошенко.

Таке рішення суд виніс у вівторок, розглянувши клопотання Генпрокуратури.

Таким чином суд частково задовольнив клопотання слідства.

"Клопотання прокуратури про застосування застави... задовольнити частково. Застосувати до Власенко запобіжний захід у вигляді застави... в суді 22 тис. 940 грн" , - йдеться в рішенні суду. Суд зобов'язав Власенко протягом 5 днів внести вказану суму на депозитний рахунок суду і надати слідчому відповідні документи.

Також згідно з рішенням суду Власенко зобов'язаний прибувати до слідчого кожен понеділок і четвер з 9.00 до 11.00, зобов'язаний інформувати про своє місцезнаходження, утриматися від спілкування зі своєю колишньою дружиною Наталією Окунською, а також здати на зберігання закордонний паспорт та інші документи, які дозволяють виїзд за кордон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Справу Власенка та Окунської розслідує Генпрокуратура, а не міліція, оскільки цього вимагає чинне законодавство

У рішенні суду наголошується, що Власенко не може залишати межі Києва без дозволу слідчого, однак йому дозволено виїжджати до Харкова, де утримується Ю.Тимошенко для виконання своїх повноважень захисника.

Запобіжний захід обрано терміном на 2 місяці.

Нагадаємо, вчора Сергія Власенка запросили для дачі свідчень до Генпрокуратури. За його словами, вже у ГПУ йому вручили підозру у побитті його колишньої дружини Наталії Окунської. Ввечері нардеп Олександр Турчинов повідомив, що Власенка почали допитувати.

Зараз ви читаєте новину «Власенко вніс заставу і може бачитися з Тимошенко - Печерський суд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

21

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути