середа, 13 лютого 2013 03:23

Власенко побачив занепад української журналістики

Власенко побачив занепад української журналістики
Фото: kontrakty.ua

Історії з фальшивими новинами, які мають місце в українських засобах масової інформації, свідчать про занепад стандартів в українській журналістиці.

Про це в ефірі телеканалу ТВі заявив народний депутат від фракції ВО "Батьківщина" Сергій Власенко, коментуючи скандальні повідомлення про нього в Інтернеті.

"Ми говоримо про те, що в Україні тотально знищена така річ, як стандарти журналістики. На жаль, такі речі ще три-чотири роки тому були неприпустимими", – зазначив Власенко.

Він висловив слова подяки журналістам, які не передрукували сфальшованих повідомлень і взагалі утрималися від поширення неправдоподібних новин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Власенко звинуватив команду Льовочкіна в чорному піарі

"Я переконаний, що журналісти самі повинні реагувати на такі події", – наголосив політик.

Нагадаємо, редактори сайту УНІАН  оприлюднили спеціальну заяву, в якій визнають, що на сайті було опубліковано сфальшовані коментарі народних депутатів Олександри Кужель і Сергія Власенка, й називають ці публікації "джинсою".

"Для нас є очевидним, що сфальшовані коментарі нардепів Власенка і Кужель, які з'явилися на сайті агентства, – це "джинса". Хто її замовник – ми можемо лише здогадуватися", – йдеться у заяві.

Зараз ви читаєте новину «Власенко побачив занепад української журналістики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути