середа, 06 лютого 2013 21:29

Власенко заявив, що його електронну поштову скриньку зламали хакери

Автор: Фото: byut.com.ua
 

Захисник Юлії Тимошенко Сергій Власенко заявляє, що невідомі хакери зламали його електронну поштову скриньку.

Про це повідомляє прес-служба ВО "Батьківщина".

Як зазначив сам Власенко, технічна служба поштового сервісу Gmail повідомила, що з його електронної скриньки відправляється велика кількість листів.

Сергій Власенко підозрює, що його аккаунт зламаний невипадково, і не виключає, що найближчим часом в Інтернеті під виглядом його листів можуть з'явитися фальшивки.

"Повторюється історія зі зламом електронних поштових скриньок Євгенії Тимошенко та інших опозиційних політиків", - зазначив захисник Юлії Тимошенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Регіонали" з третьої ночі слали опозиції фальшиві смс-ки про скасування зборів у Раді?

Нагадаємо, 31 січня 2013 р. народний депутат від ВО "Батьківщини" Василь Кравчук заявив, що Партія регіонів вчиняє провокацію, щоб зірвати засідання опозиційних депутатів.

"Сьогодні нашим депутатам, зокрема особисто мені, вночі було надіслано смс про те, що засідання фракції в 9:00 скасовується, а до Верховної Ради необхідно прибути на 11:00, а не на 9:00, як було заплановано напередодні. При цьому в смс звернення було безпосередньо по імені і сказано про те, що ми повинні "зберігати режим секретності для преси" і не повідомляти про подробиці і про те, що засідання фракції скасували. За нашими оцінками, це провокація очевидно з боку Партії регіонів з метою зірвати сьогоднішнє зібрання", - сказав Кравчук.

Депутат продемонстрував смс, яке було направлено очевидно з інтернету.

При цьому, як повідомляють депутати з фракції УДАР, аналогічний обдзвін був здійснений з телефону працівників секретаріату їх фракції.

Зараз ви читаєте новину «Власенко заявив, що його електронну поштову скриньку зламали хакери». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути