четвер, 27 грудня 2012 15:13

Власенко: Лист Кузьміна до Обами - це яскравий взірець епістолярного жанру, який далекий від юриспруденції

Власенко: Лист Кузьміна до Обами - це яскравий взірець епістолярного жанру, який далекий від юриспруденції
Фото: gazetavv.com

Міністр юстиції США відповість на звернення екс-прем'єра України Юлії Тимошенко тоді, коли проведе відповідне розслідування щодо діяльності компанії Skadden в Україні.

Про це на прес-конференції заявив її захисник, народний депутат Сергій Власенко.

Порівнюючи звернення Тимошенко з листом заступника генерального прокурора Рената Кузьміна до президента США Барака Обами, Власенко наголосив: "Звернення Кузьміна до президента Обами — це яскравий взірець епістолярного жанру, яке не має з юриспруденцією нічого спільного. Ми ж надали офіційну юридичну заяву щодо проведення перевірки порушень законодавства США юристами компанії  Skadden".

Нардеп підкреслив, що очікує від США "абсолютно офіційної і нормальної реакції". "Це звичайна заява про перевірку злочинних дій. Це так само, якби ми звернулися б до Пшонки із заявою про злочин", - додав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рада може і буде працювати без п'яти депутатів - Лавринович

Власенко також наголосив, що відповідь американської сторони не буде публічною. "Якщо пройде перевірка і будуть достатні підстави для перевірки в межах закону, то Мінюст США передасть ці документи у відповідний підрозділ і він буде проводити розслідування", - наголосив він.

Нардеп також запевнив, що Тимошенко обов'язково буде проінформована щодо результатів перевірки. "Вона отримає відповідь за результатом перевірки", - наголосив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: УДАР: Янукович призначив уряд – збірну "сім'ї" та олігархів

Нагадаємо, що Тимошенко написала заяву до міністра юстиції США з проханням розслідувати корупційну діяльність компанії Skadden в Україні.

Зараз ви читаєте новину «Власенко: Лист Кузьміна до Обами - це яскравий взірець епістолярного жанру, який далекий від юриспруденції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути