вівторок, 07 червня 2011 12:53

Влада визначила Галичину як зону тероризму - Мовчан

Влада визначила Галичину як зону тероризму - Мовчан

Нинішня влада в Україні, вірогідно, працює за московськими технологіями, спрямованими на розкол нашої держави. І теперішня Верховна Рада не в стані зупинити цей сценарій.

Про це у коментарі Gazeta.ua заявив народний депутат від групи "Реформи заради майбутнього" Павло Мовчан.

Зокрема, політик припустив, що 22 червня у Львові можливе повторення подій 9 травня, що спричинить нові сутички.

"Якщо приїдуть провокувати, і влада буде потурати цьому, то можливі нові провокації. Влада виступатиме тут головним інспіратором", - наголосив Мовчан.

За його словами, у такому разі слід подумати, що робити із нинішньою владою.

"Вона, можливо, працює на розкол України, працює за московськими технологіями - розколоти, розділити, аби легше було керувати. Можливо навіть поставлена така мета", - сказав парламентарій.

Він нагадав, що українці вже проходили подібні розділення, які українська нація дуже довго переживала.

Разом з тим, на думку Мовчана, у Верховній Раді не назбирується відповідна кількість голосів, яка б зупинила такий розвиток подій.

"Буде, безперечно, конфронтація. Вони визначили Галичину як зону тероризму, опірності. Це знову ж таки робиться для того, щоб розділити Україну", - резюмував політик. 

Нагадаємо, депутат Верховної Ради від КПУ Євген Царьков заявив, що 22 червня, в річницю початку Великої вітчизняної війни, у Львові пройдуть ще більш масштабні заходи з використанням червоних прапорів, ніж були 9 травня. Для цього нібито планується залучити російських комуністів.

Пізніше лідер КПУ Петро Симоненко підтвердив, що компартії України та Росії мають намір провести спільну акцію у Львові.

Раніше уряд України затвердив план заходів з відзначення у 2011 році Дня скорботи і вшанування пам'яті жертв війни в Україні та 70-ї річниці початку Великої Вітчизняної війни 1941—1945 років. Відповідне розпорядження Кабінет міністрів прийняв на засіданні 27 квітня.

22 червня 1941 року війська нацистської Німеччини напали на територію Радянського Союзу.


Зараз ви читаєте новину «Влада визначила Галичину як зону тероризму - Мовчан». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути