пʼятниця, 26 жовтня 2012 16:35

"Влада поводиться так нахабно через усвідомлення своєї безкарності" - Турчинов

"Влада поводиться так нахабно через усвідомлення своєї безкарності" - Турчинов
"Партія регіонів сподівається на безкарність, бо силові структури вони контролюють повністю" - Турчинов ФОТО: ru.electionsmeter.com

Партія регіонів планує масштабні фальсифікації та сподівається на безкарність. Про це на прес-конференції у Києві сказав керівник виборчого штабу Об'єднаної опозиції "Батьківщина" Олександр Турчинов.

Говорячи про велику кількість фальшивих довідок, які нібито подають українці до виборчих комісій, аби мати змогу проголосувати на дому, Турчинов наголосив:

"Зрозуміло, що саме така нахабна фальсифікація та підготовка бази даних для вкидання бюлетенів свідчить про те, що Партія регіонів сподівається на безкарність, бо силові структури вони контролюють повністю. Саме сподівання на те, що МВС, ГПУ та всі силові структури займаються виключно боротьбою з опозицією, влада так нахабно фальсифікує вибори".

Турчинов також розповів, що на деяких дільницях кількість людей, які подали ці фальшиві медичні довідки складає 7 % від загальної кількості виборців.

"І це ще не завершена реєстрація всіх фальшивих довідок. Страшно уявити, які результати будуть на самих виборах", - підкреслив політик.

Турчинов додав, що опозиція вже подала відповідні скарги до правоохоронних органів, хоча розуміє, що негайних результатів розслідування цих порушень чекати не варто.

"Безумовно, наші юристи звернулися до Генпрокуратури та інших силових структур з вимогою зупинити фальсифікацію виборів. Причому у цій ситуації кримінальну справу можна відкривати відразу по декількох статтях, адже у нас на руках є безліч зафіксованих та задокументованих фактів порушень. Я не сподіваюся, що сьогодні-завтра Генпрокуратура зловить злочинців і повідомить нас про те, що вони зупинили тотальну фальсифікацію, але я хочу наголосити, що влада у цій ситуації поводиться так нахабно тільки через усвідомлення своєї безкарності", - сказав політик.

Турчинов запевнив, що рано чи пізно всі ці злочини будуть розслідувані, а винні будуть покарані.

Зараз ви читаєте новину «"Влада поводиться так нахабно через усвідомлення своєї безкарності" - Турчинов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути