четвер, 17 жовтня 2013 16:43

"Влада почала атаку на кандидатів від опозиції", - Корнацький з 132 округу

Київський апеляційний суд розглядає справу про можливе подвійне громадянство кандидата в народні депутати по округу № 132 від "Батьківщини" Аркадія Корнацького. Аби спростувати цю інформацію він виклав документи у соцмережі.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук написав сам політик.

"З перших днів виборчої кампанії влада, через своїх технічних кандидатів почала атаку на представників опозиції", - написав Корнацький.

За його словами, "вже сьогодні в Київському адміністративному суді буде перша спроба не допустити мене до виборчої кампанії".

Автор: Фото: Фейсбук
 
"Це чергова брудна кампанія проти мене, яка триває ще з минулих виборів. Головне в цій брехні - інформація про нібито мою подвійне громадянство. Хочу підкреслити - я громадянин України. Ніякого іншого громадянства у мене немає. Про це свідчать документи надані мені Федеральної міграційної службою Росії, Міністерством закордонних справ Росії та інші документи", - зазначив опозиціонер.

"Ці позови - дешевий цирк і спроби тиску на мене. Я хочу попередити владу, що незважаючи ні на що, я буду брати участь у виборчій кампанії і разом з суспільством Миколаївщини доведу, що час свавілля закінчується і ми переможемо", - підсумував він.

Автор: Фото: Фейсбук
 
Нагадаємо, вчора з'їзд партії "Батьківщина" затвердила кандидатів у народні депутати в мажоритарних округах на повторних виборах до Верховної Ради України від 15 грудня 2013 року. Так, від " Батьківщини" в 94 -му окрузі висунутий Віктор Романюк, в 132 -му - Аркадій Корнацький, в 194 -му - Микола Булатецький, в 197 -му - Леонід Даценко. "Свобода" висунула в 223 -му окрузі Юрія Левченко.

Зараз ви читаєте новину «"Влада почала атаку на кандидатів від опозиції", - Корнацький з 132 округу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути