четвер, 07 липня 2011 12:36

Влада, не те що пенсіонерів, матір рідну продасть - Вітренко

Влада, не те що пенсіонерів, матір рідну продасть - Вітренко

Лідер Партії прогресивних соціалістів (ПСПУ) Наталія Вітренко заявила, що її політсила за найменшого бажання профспілок, громадських і політичних організацій готова підняти країну на бунти і революцію проти пенсійної реформи влади.

Про це політик сказала у коментарі Gazeta.ua.

Зокрема, на її думку, президент, уряд України і парламентська більшість - це "олігархи, мільйонери і мільярдери, які вивезли свої капітали з України і мають бізнес із Заходом".

"Вони більше всього на світі бояться втратити накрадені капітали. Вони і матір рідну продадуть, а не те що виконають вимогу Заходу", - зазначила Вітренко.

Прогресивна соціалістка нагадала, що коли Янукович балотувався на пост президента, він не говорив, що буде проводити пенсійну реформу. Крім того, за її словами, парламент, коли обирався в 2007 році, не говорив, що буде приймати пенсійний закон.

"На якій підставі, хто їм дав право порушувати Конституцію? Вони творять беззаконня. Цей бандитизм робиться тільки для того, щоб олігархи зберегли свої капітали", - пояснила політик.

Вітренко сказала, що на з'їзді ПСПУ було прийнято рішення "за найменшого бажання профспілок, громадських і політичних організацій підняти країну на акції непокори, бунти, на революцію".

"Той безлад, який відбувається в країні, не повинен мати прощення. Але нам об'єднуватися з "бандерівцями" і "натовцями" в акціях протесту негоже. Тому ми можемо прийняти рішення про самостійну участь у мітингах (проти пенсійної реформи - ред.)", - підкреслила Вітренко.

Зараз ви читаєте новину «Влада, не те що пенсіонерів, матір рідну продасть - Вітренко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути