субота, 20 серпня 2011 22:13

Влада не дослухається до пропозицій Всесвітнього форуму українців - Лук'яненко

Влада не дослухається до пропозицій Всесвітнього форуму українців - Лук'яненко

Левко Лук'яненко, колишній дисидент, письменник і політик, впевнений, що влада не дослухається до пропозицій делегатів V Всесвітнього форуму українців. Про це він повідомив у коментарі Gazeta.ua.

"Ця влада антинародна і вона не буде виконувати рішень цього форуму. В душах людей цієї влади немає українства. Вони дбають про збагачення своїх маєтків, багатства, капіталів. Вони не боліють Україною, їм болить багатство. Тому українська громада і ми маємо готовитися до гострої політичної боротьби для усунення цієї влади. Те, що вони роблять з Луценком і з Юлією Тимошенко - додаткове викривання їх антиукраїнської суті", - сказав він.

На його думку, починати зміни в країні потрібно з судової рефорими.

"Промови, які ми вислухали на форумі, є добрі і обгрунтовані. Дав би Бог, щоб ці виступи були втіленні в рішення. Першочергове, що влада має зробити – реформувати судову систему, зменшити корупцію та сприяти зростанню малого і середнього бізнесу. Влада не має продавати землю, натомість має потурбуватися, щоб земля залишилася в українських селян і українського народу. Необхідно, щоб уряд створив спеціальний орган – міністерство чи комітет, - який би на державному рівні займався б зв'язками з діаспорою. Це найважливіші моменти, які були висловлені у конструктивних виступах", – говорить політик.

Нагадаємо, що 19 серпня розпочався V Всесвітній форум українців. Серед головних вимог делегатів і учасників форуму – створити окремий комітет з питань закордонного українства і зупинення деукраїнізації України.

Зараз ви читаєте новину «Влада не дослухається до пропозицій Всесвітнього форуму українців - Лук'яненко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

29

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути