субота, 13 жовтня 2012 01:27

Влада навчилася лицемірно спілкуватися із партнерами за кордоном - нардеп

Влада навчилася лицемірно спілкуватися із партнерами за кордоном - нардеп
Андрій Шевченко: справа Тимошенко - це лише частина загального маразму. Фото: www.segodnya.ua

При владі знаходиться команда, яка не вміє сформувати національний інтерес, а з партнерами за кордоном поводиться лицемірно.

Про це в ефірі телеканалу Інтер сказав народний депутат від БЮТ-"Батьківщини" Андрій Шевченко.

Відповідаючи на запитання, чи справа Юлії Тимошенко є єдиною перешкодою для просування України в ЄС, нардеп наголосив:

"Мені здається, що це дуже спрощено. Ті, хто стежить  за тим, що відбувається в Україні, розуміє, що справа Тимошенко – це лише одна частина в загальній картині маразму, беззаконня і бєспрєдєлу. І те, що ми зараз маємо в зовнішній політиці – це повна катастрофа. І перш за все, це повна катастрофа  для влади, яка обіцяла бути мостом, будувати рівні стосунки із заходом і сходом".

Шевченко підкреслив, що наразі Угода про асоціацію з ЄС та ЗВТ з Євросоюзом фактично заморожені.

"Виборча кампанія почалася з того, що у нас була позачергова сесія, де демонстративно ратифікували ЗВТ з країнами СНГ. Це ключова різниця між командою ПР і командою Об'єднаної опозиції. Ми по різному дивимося на наше майбутнє, ми хочемо, щоби наші люди жили так само як в Польщі, Німеччині, Автрії, а не так як в Білорусії та Росії. Думаю, що ситуація не безнадійна. У новому парламенті ми повинні створити європейську тематику пріоритетної", - запевнив нардеп.

Влада, за словами "бютівця", також не змогла і налагодити стосунки з Росією "Ця влада ішла на проросійських гаслах, але стосунки з Москвою так само погані. Путін відверто ігнорує зустрічі з Януковичем".

"Проблема в тому, що зараз прийшла до влади команда, яка не вміє чітко сформувати національний інтерес. Влада навчилася тому, як лицемірно спілкуватися із партнерами за кордоном, не виконувати те, що ти обіцяєш", - додав Шевченко.

Зараз ви читаєте новину «Влада навчилася лицемірно спілкуватися із партнерами за кордоном - нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути