вівторок, 14 травня 2013 18:19

Влада буде примусово звозити до Києва учасників антифашистського мітингу - Томенко

Влада буде примусово звозити до Києва учасників антифашистського мітингу - Томенко
Микола Томенко. Фото:intv.ua

В опозиції підозрюють, що влада буде на примусовій основі звозити до Києва учасників антифашистського мітингу, запланованого на 18 травня.

"Так, як влада організовує антифашистський мітинг, це мало відповідає європейським стандартам поваги прав і свобод людини, або відповідає з точністю до навпаки", - сказав агентству "Інтерфакс-Україна" у вівторок один з лідерів партії "Батьківщина", нардеп Микола Томенко, коментуючи одночасне проведення 18 травня акцій опозиції "Вставай, Україно!" і антифашистської акції протесту, організованої Партією регіонів.

За словами Томенка, він має інформацію про те, що, наприклад у кожному районі Черкаської області формуються списки від 200 до 300 працівників бюджетної сфери для виїзду на так званий антифашистський мітинг.

"Насправді, цей мітинг без згоди його учасників. Можна зрозуміти владу, яка хоче зірвати заходи опозиції, але зривати його методом порушення, як мінімум трудових прав працівників освіти та охорони здоров'я - негоже влади. Цинізм ситуації ще й у тому, що сьогодні в сільській місцевості влада, так би мовити, оптимізує або скорочує працівників бюджетної сфери, але ці ж бюджетники залишаються головною армією, якій затикають дірки по всіх можливих напрямах, у тому числі і на цьому мітингу ", - сказав М.Томенко.

Він засудив дії влади з примусу працівників бюджетної сфери до участі в антифашистському марші протесту.

Нагадаємо, що 18 травня у Києві відбудеться одночасно дві акції: акція опозиції "Вставай, Україно!" та "антифашистський марш" Партії регіонів.

Зараз ви читаєте новину «Влада буде примусово звозити до Києва учасників антифашистського мітингу - Томенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

33

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути