вівторок, 14 травня 2013 17:41

"Ми засуджуватимемо тих людей, які пропагують фашизм і тоталітаризм як ідеологію" - "регіоналка"

"Ми засуджуватимемо тих людей, які пропагують фашизм і тоталітаризм як ідеологію" - "регіоналка"
Бондаренко: "У нас не буде, як у Юлії Володимирівни, під копірку написані одні і ті ж гасла". Фото: ukr.obozrevatel.com

Антифашистськими маршами Партія регіонів засуджуватиме тих людей, які пропагують фашизм, тоталітаризм, а також дискримінацію за різними ознаками.

Про це Gazeta.ua розповіла народний депутат від Партії регіонів Олена Бондаренко, коментуючи мету та ціль акцій ПР у регіонах і столиці 18 травня.

"Із самої назви акції очевидно, за які ідеї ми виступаємо і проти чого, - каже депутат. - Сама назва "антифашистський марш" говорить про те, що будь-яка дискримінація, насильство чи неприйняття чогось іншого - це не наша професія. І ми своїми діями: і політичними, і громадянськими будемо засуджувати тих людей, які пропагують фактично фашизм, тоталітаризм як ідеологію. А також дискримінацію одних по відношенню до інших за статевою, расовою, економічною та іншими ознаками".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Антифашистські акції "Регіони" проведуть 17 травня в Донецьку, Одесі та Харкові

За словами "регіоналки", подібних гасел, як в опозиції, на акціях ПР не буде.

"Звичайно, наші акції готуватимуть активісти. Якоїсь цілеспрямованої роботи у цьому плані ми не проводимо. У нас не буде, як у Юлії Володимирівни (Тимошенко - Gazeta.ua), під копірку написані одні й ті ж гасла", - наголосила вона.

На запитання, чиї акції виглядатимуть більш адекватно в очах українців: опозиції чи Партії регіонів, Бондаренко відповіла: "Судити суспільство не нам. Нехай вони нам дають свою оцінку. За суспільство розписуватися - це невдячна справа".

Нагадаємо, що 18 травня у Києві відбудеться одночасно дві акції: акція опозиції "Вставай, Україно!" та "Антифашистський марш" Партії регіонів.

Зараз ви читаєте новину «"Ми засуджуватимемо тих людей, які пропагують фашизм і тоталітаризм як ідеологію" - "регіоналка"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

82

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути