середа, 05 жовтня 2016 15:09

Візовий режим із Росією допоможе зупинити "русский мир"

Автор: radiosvoboda.org
  Народний депутат фракції "Народний фронт"  Віктор Єленський
Народний депутат фракції "Народний фронт" Віктор Єленський

Для захисту країни необхідно ухвалити рішення про візовий режим із Росією та знизити негативний вплив Московського патріархату, що просуває ідеї "русского мира" в Україні.

Про це у парламенті заявив народний депутат фракції "Народний фронт", релігієзнавець Віктор Єленський.

"Вперше за останні 30 років на планеті Земля готуються знести православний храм. Тому, що він український. Тому що люди сповідують православну віру, а не "русский мир". Цей храм діє в Ногінську Московської області. Віруючі хотіли захистити свою церкву. Та в їхнього адвоката стріляють, людей переслідують, б'ють", - каже політик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Москві послідовник "русского мира" знищив фотовиставку, присвячену АТО

"Це відбувається тоді, коли на Донбасі, на окупованих територіях убивають мусульман, викрадають протестантів, закопують у братські могил тих, хто не хоче бути з Московським патріархатом", - зауважив нардеп.

Представник "Народного фронту" наголосив, що православна віра - це "не ракети і літаки, які освячують митрополити Московського патріархату".

"Віра християнська - це любов, єдність і солідарність. А про яку солідарність можемо говорити, якщо московські попи роз'їжджають на Bentley, освячують зброю окупантів, які вбивають українців, кидають людей на стіни Верховної Ради, щоб парламент не припинив духовне рабство", - додав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Росія завжди прагнутиме поглинути Україну"

"Московський патріархат збирає прес-конференцію проти тих законів, що мають це зупинити. Вони стають на бік агресора. Ми маємо захистити себе. Візовий режим, про який говорив "Народний фронт" - це найменше, що можна зробити", - резюмував нардеп.

Зараз ви читаєте новину «Візовий режим із Росією допоможе зупинити "русский мир"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути