четвер, 13 червня 2013 19:03

Вінницький "Фронт змін" не хоче злиття з "Батьківщиною"

Вінницький "Фронт змін" не хоче злиття з "Батьківщиною"
Якщо Кудлаєнко не вступить до "Батьківщини", партійні офіси перейменують у громадські приймальні депутата облради. Фото: Тетяна ЩЕРБАТЮК

Вінницький обласний осередок "Фронту змін" не збирається вступати до "Батьківщини".

Таке рішення вони прийняли на засіданні фракції.

Кажуть, потрібно було створити абсолютно нову партію і провести конференції, щоб на них обрати нових керівників партії. Інакше "Фронт змін" опиняється у невигідному становищі, коли просто приєднується до "Батьківщини".

За словами голови вінницького "Фронту змін" Сергія Кудлаєнка, остаточна доля його однопартійців стане відома завтра, коли у Києві відбудеться останній з'їзд партії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гриценко не об'єднуватиметься з "Батьківщиною", бо його ніхто не запрошував

"По суті, на ньому оголосять, що партія припиняє існування. А чи ввійду я в "Батьківщину", визначу після розмови з Арсенієм Яценюком. Хочу почути, в якому форматі партія буде працювати у подальшому. Яке бачення нашого співіснування на майбутнє. Настрій такий, що не будемо вступати. Якщо не ввійду у "Батьківщину", то не входитиму й у жодну іншу політичну партію. Працюватиму як позафракційний депутат обласної ради. Міняти свій формат роботи з виборцями не збираюсь. А у "Батьківщини" трішки інші принципи цієї роботи. Я намагаюсь тримати максимально аполітичну позицію. Мої методи роботи - не мітинги і виступи, а конкретна допомога людям. По всій області в офісах партії працюють наші юристи", - наголосив він.

Якщо Кудлаєнко не вступить до "Батьківщини", партійні офіси перейменують у громадські приймальні депутата облради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лише три із семи партій готові об'єднатися з "Батьківщиною"

"Виборці і в подальшому будуть отримувати кваліфіковану юридичну допомогу. Так було у ситуації з Лісопарком. "Батьківщина" скликала на мітинг, а "Фронт змін" юридично відпрацьовував питання. Наші юристи подавали звернення до губернатора, Кабміну та вирішували інші процедурні питання. У ситуації з військовим санаторієм депутатський запит теж надсилав наш Геннадій Москаль. І питання вирішилося. Для дітей війни наші юристи безкоштовно оформили більше 10 тисяч заяв у суди. А інші адвокати брали по 100-200 гривень за таку заяву", - зазначив вінницький опозиціонер.

Нагадаємо, злиття партій призначене на 15 червня.

Зараз ви читаєте новину «Вінницький "Фронт змін" не хоче злиття з "Батьківщиною"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути