понеділок, 27 лютого 2017 11:03

Вікторія Сюмар оприлюднила прізвища депутатів, які літають до Москви

Голова комітету Верховної Ради з питань свободи слова та інформаційної політики, член фракції "Народний фронт" Вікторія Сюмар оприлюднила список народних депутатів, які регулярно відвідують Москву в умовах війни з Росією.

"Прямого авіасполучення з Москвою в Україні немає. На Москву з Києва літають через Мінськ. Тут списки тих, хто за два минулі роки - роки війни з Росією - літали на Мінськ, і в більшості випадків далі на Москву. 59 народних депутатів України", - зазначила вона.

Сюмар підкреслила, що "частина людей літає реально в Мінськ – наприклад, Ірина Геращенко, Ганна Гопко, Андрій Іванчук (якого в Білорусі навіть затримували)".

"Але, думаю, вже відомий Андрій Артеменко, Сергій Льовочкін, Бойко, Мураєв, Онищенко, Ківалов, Деркач, Рабінович, Тарута та багато інших зовсім не на переговори в Мінському форматі літали. Швидше - це "московський формат" псевдоукраїнської політики. Це відповідь Прикордонної служби на мій запит. Робіть висновки", - резюмувала вона.

 
Зараз ви читаєте новину «Вікторія Сюмар оприлюднила прізвища депутатів, які літають до Москви». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути