четвер, 03 березня 2016 19:54

Виконання мінського переговорного процесу регулюється з Москви - Марчук

Виконання мінського переговорного процесу регулюється з Москви - Марчук
Фото: www.day.kiev.ua

Всі рішення щодо виконання мінських угод, в тому числі і щодо обміну полоненими, ухвалюються не бойовиками "ДНР / ЛНР", а регулюються з Москви.

Про це в ефірі телеканалу "112.Украіни" в четвер увечері заявив представник української сторони в підгрупі з безпеки Тристоронньої контактної групи по мирному врегулюванню ситуації на Донбасі Євген Марчук.

"Питання (обміну полоненими. - Ред.) Був заблокований досить довго. Зараз є невеликий результат - Ірина Геращенко розповіла, і ми можемо порадіти за наших громадян, яких вдалося звільнити, а не обміняти, як підкреслила Геращенко. Але я б сказав, що процес звільнення (заручників. - Ред.) регулюється не бойовиками. Взагалі все, що стосується виконання мінського переговорного процесу, всі аспекти: і економічний, і гуманітарний, і по безпеці, і що стосується звільнення, - вони регулюються з Москви ", - заявив Марчук.

Він також підкреслив, що не бойовики приймають рішення, коли збільшувати обстріли українських територій, а коли зменшити.

Зараз ви читаєте новину «Виконання мінського переговорного процесу регулюється з Москви - Марчук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути