четвер, 19 січня 2012 18:11

Відеокамеру у Тимошенко розпорядився встановити начальник колонії - "бютівець"

Відеокамеру у Тимошенко розпорядився встановити начальник колонії - "бютівець"

Народним депутатам України Сергію Шевчуку, Сергію Веліжанському та Андрію Сенченку керівництво Качанівської колонії не дозволило зустрітися з екс-прем'єр-міністром України Юлією Тимошенко, яка утримується у цій колонії.

Про це сказав Андрій Сенченко, повідомляє прес-служба партії "Батьківщина".

За його словами, керівництво колонії послалось на те, що народні депутати повинні отримати дозвіл у слідчого.

Він повідомив, що депутатам не вдалося пролити світло на історію зі встановленням в камері Тимошенко відеоспостереження.

За словами Сенченка, начальник Качанівської колонії Іван Первушкін заплутався у своїх відповідях і був вимушений визнати, що закон не зобов'язує встановлювати камери спостереження в колонії, а всього лише дозволяє це робити у випадку необхідності. Іван Первушкін не зміг чітко пояснити народним депутатам України, яка необхідність встановлення відеоспостереження в камері, де утримується Юлія Тимошенко, та визнав, що відеоспостереження було встановлено за "його особистою ініціативою".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Турчинов: медичну картку Тимошенко вилучили незаконно

Як підкреслив Сенченко, в контексті тієї диктатури, яка сьогодні встановлена в країні, начальнику Качанівської колонії могло здатися, що його дії залишаться без відповідної оцінки.

"В теперішній системі диктатури начальник колонії – всього лише маленький гвинтик, але він повинен розуміти, що йому доведеться відповідати за кожен свій вчинок, за свої дії", - наголосив Сенченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Бютівець": Тимошенко не дають милиць, а вікна її камери завішано сіткою

За словами народних депутатів, встановлення відеоспостереження – всього лише вишуканий спосіб психологічного тиску режиму Януковича на лідера опозиції Тимошенко. Однак всі порушення та злочини цього режиму з часом знайдуть свою оцінку при зміні цієї влади, наголосив він.

Зараз ви читаєте новину «Відеокамеру у Тимошенко розпорядився встановити начальник колонії - "бютівець"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути